top of page

Vuxna

Jedis

Kostnad

1000 Kr

Träningstillfällen

VT 2024

Träningstid

Fredagar 18:30-19:45, 19:45-21:00
Söndagar 12:30-13:30

Anmäl

Om kursen

För att börja träna behöver du bara fylla i formuläret nedan, och sedan komma med vanliga träningskläder (inga skor behövs).

 

När du tränar aikido anpassas alla tekniker till din nivå och din kunskap. Du kommer att börja på grundtekniker på grundnivå och efterhand upptäcka mer och mer tekniker och på högre nivåer och hastighet. Redan från första dagen kommer du träna på fallteknik för att längre fram kunna bli kastad utan rädsla eller tvekan. Vi går fullt ut med atemi (distraktionsslag utan träff), låsningar och fasthållningar. Tekniker tränas på alla nivåer från grund upp till flytande. Svärd och stav ingår också, både som ensamövning och i parövningar.

 

Självklart följer vi reigi, vilket är japanska och innebär respekt för lärare och varandra, etikett, samarbete, fokus, rutiner och ordning.

 

Vi kommer då och då att åka i väg på läger i Sverige där vi träffa andra aikidokas och träna för andra instruktörer.

 

Du kommer att följa de graderingsreglerna vi har och efter att ha nått upp till kunskap och tid kommer du att genomgå en gradering. Du börjar på 6 kyu och får gradera i klubben upp till 1 kyu. När du kommer till 3 kyu får du bära en hakama (de svarta byxorna).

Instruktör

Tomas Törnkvist

Jag började träna Aikido 1998 efter att ha tränat Jiujitsu sedan 1986. Jag jobbar med mjukvaruutveckling och är annars intresserad av hifi, data och diverse annan teknik.
Favoritteknik: Den som blir bättre än den brukar.

Tomas Törnkvist

Anmäl dig om du vill komma och provträna

Personuppgifter

Målsman 1 personuppgifter

Målsman 2 personuppgifter

bottom of page