top of page

Barn 5-6 år

Bamboo bunnies

Kostnad

500 Kr

Träningstillfällen

VT 2024

Träningstid

Söndagar 9:30-10:25

Anmäl

Om kursen

För att börja träna behöver du bara fylla i formuläret nedan, och sedan komma med vanliga träningskläder (inga skor behövs). De första gångerna får du som förälder sitta bredvid och titta på, men sen vill vi att barnen ska vara själva för att lättare kunna fokusera. Om barnen förblir koncentrerade får föräldrar delta i träningen som tränande, inte instruktörer.

 

I vår yngsta klass lär sig barnen inte bara grunderna i kampsport, utan även reigi (budoetikett). Reigi innefattar respekt för lärare och varandra, etikett, samarbete och fokus.

 

En klass innehåller ungefär 80% lek och 20% teknikträning. Lekarna innehåller aikidoelement som barnen har nytta av under all sin vidare aikidoutveckling. Träningen inleds med uppvärmningar, stretching, andningstekniker och lekar. När träningen är slut avslutar vi med en samling där barnen för berätta vad de tyckte om träningen, så att instruktörer kan lyssna och anpassa.

 

I slutet på terminen har de en uppvisning på vad de lärt sig och får nytt bälte och diplom.

Instruktör

Tereza S. Georges

Jag började med Aikido 2019 och har en liten dotter som älskar att träna med mig. Hennes glöd för aikido ledde mig till Happy Aikido-filosofin, som jag använder i mina klasser för att njuta av träning tillsammans och för att få upp bra energi på passen. På min fritid målar jag bilder och älskar att vandra runt i den vackra naturen.

Tereza S. Georges

Anmäl dig om du vill komma och provträna

Personuppgifter

Målsman 1 personuppgifter

Målsman 2 personuppgifter

bottom of page