top of page

Barn 7-9 år

Flying dragons

Kostnad

500 Kr

Träningstillfällen

VT 2024

Träningstid

Söndagar 10:30-11:25

Anmäl

Om kursen

För att börja träna behöver du bara fylla i formuläret nedan, och sedan komma med vanliga träningskläder (inga skor behövs). De första gångerna får du som förälder sitta bredvid och titta på, men sen vill vi att barnen ska vara själva för att lättare kunna fokusera. Om barnen förblir koncentrerade får föräldrar delta i träningen som tränande, inte instruktörer.

 

På denna nivå varvas lek med teknikträning, ungefär 50/50. I våra lekar finns mängder av aikidoelement som barnen har nytta av både i teknikträning och när de stiger i grader och klasser. Träningen inleds med uppvärmningar, stretching, andningstekniker och lekar. När träningen är slut avslutar vi med en samling där barnen för berätta vad de tyckte om träningen, så att instruktörer kan lyssna och anpassa.

 

Reigi (budoetikett) är en viktig sak som trycker mycket. Reigi innefattar respekt för lärare och varandra, etikett, samarbete och fokus.

 

Aikidoteknikerna är anpassade för åldersgruppen. Det är mycket närkontakt och nedläggningar som försvar. Barnen lär sig också att rulla och falla.

 

I slutet på terminen har de en uppvisning på vad de lärt sig och får nytt bälte och diplom.

Instruktör

Tereza S. Georges

Jag började med Aikido 2019 och har en liten dotter som älskar att träna med mig. Hennes glöd för aikido ledde mig till Happy Aikido-filosofin, som jag använder i mina klasser för att njuta av träning tillsammans och för att få upp bra energi på passen. På min fritid målar jag bilder och älskar att vandra runt i den vackra naturen.

Tereza S. Georges

Anmäl dig om du vill komma och provträna

Personuppgifter

Målsman 1 personuppgifter

Målsman 2 personuppgifter

bottom of page